Vest-Vendsyssel Distrikt

Vest-Vendsyssel Distrikt

Sammen rykker vi verden – med vilje

Årets leder 2017 – Kim Drastrup.

8. oktober 2017 · Bæver, Distriktsråd, Familiespejder, Gruppekasser, Gruppeleder, Grupperåd, Junior, Leder, Rover, Senior, Trop, Ulve · Skrevet af Ib Rævdal

Kim er ulveleder i Bistrup Gruppe. Han bliver blandt lederne betegnet som en god medspiller der har god humor og godt humør, og er interesseret i andres holdninger og synspunkter.

Han træder gerne til for at andre enheder kan få en god tur. Eksempelvis har han hjulpet til ved gruppens JOTA/JOTI og deltog også på Spejdernes Lejr.

Vigtigst af alt er, at ulvene er glade for deres leder, og det er meget sjældent nødvendigt at Kim skal hæve stemmen for at få opmærksomhed.”

 


Denne artikel er desværre blevet offentliggjort meget forsinket.
Årets Leder blev afsløret ved Inspirationsaften 29. marts.


I Vest-Vendsyssel Distrikt bliver hvert år udpeget en spejderleder som Årets Leder
Årets Leder findes blandt lederne i distriktet. Man kan komme i betragtning som Årets Leder ved at blive indstillet af gruppens, spejdere, lederkammerater eller fra en kreds af forældre. I efteråret kommer der retningslinier med særlige fokusområder, men alle kan i princippet komme i betragtning hvis indstillingen er overbevisende. Indstillinger fra spejdere og forældre vægtes særligt højt

Tags: , , , , ,