Vest-Vendsyssel Distrikt

Vest-Vendsyssel Distrikt

Sammen rykker vi verden – med vilje

Årets leder 2020

24. maj 2020 · Distriktsråd, Gruppebestyrelse, Gruppeleder, Leder · Skrevet af Ib Rævdal

Tillykke til Trine Berg Christensen

Mandag aften var lederne i spejdergruppen samlet, for at planlægge hvordan man igen kom igang med de ugentlig spejderaftner, ligesom man i rigtigt mange andre grupper også er igang med samme overvejelser.

Denne aften gik planlægning ikke helt som lederne måske have tænk sig, for midt i drøftelserne blev gruppens leder nemlig afbrudt.

Distriktsassistent i Vest-Vendsyssel distrikt, Michael Bue Nielsen, havde valgt at lægge vejen forbi gruppen, for at overraske en af spejdergruppens ledere, som var blev valgt blandt alle de indstillede spejderledere til Årets Leder 2020.

Årets leder 2020 er Trine Berg Christensen, Ulveleder fra Saltum Gruppe – Søfolket.

I indstillingen fremhæver forældrene blandt andet at “ Trine er fantastisk til at se på ulvenes behov, og til at indrage dem, og Trine sørger også for at ulvene også bliver indraget i hvilke mærker, de gerne vil arbejde med”

Trine er som spejder nok er flest, og “hun går bestemt ikke af vejen for en udfordring, et skørt mærke eller en lejrtur med spejderne”.

Nu er det ikke første gang at titlen som Årets Leder går til en leder fra Saltum gruppe, og det må nok tilskrives forældrene til de børn der er spejder i gruppen, der om nogen forstår at tilskynde det arbejder som spejderlederne i Saltum gruppe gør, lidt ekstra.

Der er ingen tvivl om at der i alle gruppe er mange forældre som sætter rigtig stor pris på det arbejde og de aktiviteter, som lederne i deres lokale gruppe, uge efter uge afvikler med børnene, men der er måske lidt mere tradition for så også at få sagt tak for indsatsen til lederne, ved at indstille dem til Årets Leder i Vest-Vendsyssel distrikt, ud i Saltum gruppe. Det er vigtigt at vi husker hinanden på, at alle har brug for i klap på skulderen, et “Tak for det” i ny og næ, og særligt til alle de frivillige ledere vi har i spejdergrupperne.

Det er en fast tradition at der er flødeboller til de spejder, som har Årets leder som deres spejderleder, og selvom at der ikke har været andre børn i Spejderhuset de sidste par måneder, end de børn fra børnehaven, som efter den første genåbning efter Corona-nedlukningen, har lånt spejderhuset og har haft deres daglige gang der, så skulle lederne ikke snydes for flødeboller.

Herfra skal der lyde et stort tillykke til Trine og Saltum gruppe, med titlen og med Årets Leder 2020.

Michael Bue Nielsen

Wall og Fame – galleri med Årets leder gennem tiden

Tags:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

*