Vest-Vendsyssel Distrikt

Vest-Vendsyssel Distrikt

Sammen rykker vi verden – med vilje

Distriktsturnering for bævere og ulve udskydes til 10. apil 2021!

17. september 2020 · Bæver, Distriktsråd, Gruppeleder, Junior, Leder, Ulve · Skrevet af Ib Rævdal


Det er besluttet at vi ikke gennemfører distriktsturneringen som planlagt den 3. oktober.
Dels med situationen omkring Corona-smitte, men også ud fra det faktum at der ikke var ret mange tilmeldte.ved fristen i søndags (13. septmeber)
Vi tager de få tilmeldte som udtryk for at forældre og børn tager situationen meget alvorligt og ikke deltager i større arrangementer hvor risikoen alt andet lige vil være højere uanset hvor godt vi passer på hinanden.
Jeg synes det er en flot og ansvarlig beslutning som Sct. Catharinae og Saltum grupper har truffet. Jeg vil bede om at I bakker op og giver et virtuelt high-five og efterfølgende spejderklap og skriver den nye dato 10. april 2021 i kalenderen og i jeres årsplan så jeres bævere og ulve kan komme afsted.
Det vil altså sige at til næste år kan man komme på 2 distriktsturneringer. Der bliver helt sikkert hård kamp om trofæerne nu hvor man får yderligere et halvt år at træne i.

Du må også gerne give en hilsen videre til gruppens bævere og ulve fra distriktschefen: Jeg synes det er rigtigt flot at man vælger at passe ekstra godt på sig selv, sin familie og sine kammerater. Det er der mange der kan lære noget af.

Tags: , , ,