Vest-Vendsyssel Distrikt

Vest-Vendsyssel Distrikt

Sammen rykker vi verden – med vilje

Distriktsarrangementer i en coronatid.

11. oktober 2020 · Bæver, Distriktsråd, Familiespejder, Gruppebestyrelse, Gruppekasser, Gruppeleder, Ikke kategoriseret, Junior, Leder, Rover, Senior, Trop, Ulve · Skrevet af Ib Rævdal

Corona har efterhånden været en uindbudt gæst ved mange arrangementer det seneste år – og det bliver ved…….

Bedst som vi så er kommet i gang med spejderarbejdet, kommer der en opblomstring i cornasmitten, hvilket har givet anledning til at vi i distriktsstaben har haft en god dialog om distrikts arrangementer på tværs af grupperne.

Hjørring kommune har i efteråret været hårdt ramt  af coroa og fra kommunens side har man indstillet eller begrænset rigtig mange arrangementer, for at minimere smittespedning.

Ligeledes har der generelt været en udfordring at få de helt unge til at fastholde retningslinjer med afstand og håndhygiejne.

I distriktsstaben er vi derfor enige om, at vi nok må gribe vores aktiviteter lidt anderledes an den kommende tid.

Det betyder også at vi vil opfordre til at begrænse fysiske spejderaktiviteter på tværs af distriktet blandt vores spejdere.

Vi har de seneste måneder haft distriktsrådsmøde og formøde til landsmøde for ledere og grupperødder. Det har her været muligt at overholde retningslinjer i for afstand og hygiejne, hvilket også betyder vi mener det fortsat kan være forsvarligt at fastholde vores distriktsmøder i en fysisk form.

Med spejderhilsen
Ib Rævdal – ib@vestvendsysseldistrikt.dk

Tags: ,