Vest-Vendsyssel Distrikt

Vest-Vendsyssel Distrikt

Sammen rykker vi verden – med vilje

Årets Leder 2021 – Judit Vogdrup Hansen

1. maj 2021 · Distriktsråd, Gruppebestyrelse, Ikke kategoriseret, Leder · Skrevet af Ib Rævdal

På en helt fantastisk og smuk forårsaften ved Rubjerg Knude fyr, blev der den 14. april afholdt inspirationsaften med fysisk fremmøde i Vest-Vendsyssel distrikt.

På en blikstille aften tog naturvejleder Jakob Kofod os med på vandring til Grønne rende i solnedgangen, mens han på den mest levende måde delte sin viden om området, fyret, vind og vejrforhold osv

Turen sluttede på p-pladsen ved fyret, hvor der endelig blev mulighed for at afsløre årets leder 2021.

Årets leder 2021 blev: Judit Vogndrup Hansen fra Sct. Cathrinae gruppe.

I år var udfordringen at finde en leder, der trods corona-udfordringer, alligevel formår at være den mest corona[1]venlige leder. En leder der inddrager alle sine spejdere både når vi ses og når vi arbejder sammen – hver for sig.

Judit er indstillet af flere forældre, som skriver om hende:

” Under Corona-nedlukningen af fritidsaktiviteter, har Judit gjort en stor indsats for at holde liv i spejderlivet. Spejderarbejdet skulle ikke ligge stille, selv om spejderne ikke kunne mødes fysisk i et par periode.

I foråret havde Judit udarbejdet nogle spejderopgaver til aktivitetsmærket ”Hjemmespejd”, som børnene kunne udføre hjemme, især ved at bruge naturen.”                                                                                               

Der bliver endvidere skrevet:

”I det daglige spejderliv er Judit også særdeles aktiv og er med til at gøre spejderlokalet og de udendørs faciliteter hyggelige og indbydende til at lave spejderarbejde i.”

Kæmpe stort Tillykke til Judit.

Judit Vogdrup Hansen

Tags: ,