Vest-Vendsyssel Distrikt

Vest-Vendsyssel Distrikt

Sammen rykker vi verden – med vilje

DM i spejder.

2. maj 2021 · Ikke kategoriseret · Skrevet af Karen Thomine Christensen

I sidste weekend blev der afholdt DM i spejder. I år foregik det online, da det endnu ikke er muligt at mødes fysisk.

I Vest-Vendsyssel distrikt var der 3 grupper der tog kampen op og dystede med i DM. I Rakkeby deltog man med 1 tropspatrulje og 1 seniorpatrulje, mens Saltum deltog med 2 tropspatruljer. Sidst, men ikke mindst deltog Bindslev med 1 seniorpatrulje.

Ingen tvivl om at de mange patruljer blev udfordret på mange områder – første udfordring var at finde et navn til patruljen og her viste patruljerne i Vest-Vendsyssel at have fantasien i orden.

Rakkeby stillede med seniorpatruljen “Perrys agenter” og tropspatruljen “De frygtløse kyllinger”

Saltum med tropspatruljerne: “Noahs ark” og “Gummiænderne

Bindslev med seniorpatruljen : “Blåhvalerne”

Patruljerne fik opgaverne online og skulle undervejs uploade både billeder og resultat til DM-staben. Weekenden igennem var der gang i spejderlivet og der blev dystet i alle mulige opgaver som reb og rafter, kompas, koder og madlavning.

Nogle opgaver var en lidt større udfordring.

Der var 141 deltagende patruljer i weekendens DM i spejder. Der kunne dystes i 3 enheder. nemlig junior, trop og senior. Resultatet af weekendens anstrengelser blev offentliggjort torsdag aften på live-stream.

Fra Vest-Vendsyssel distrikt var det Bindslev senior der fik den bedste placering – en flot 7. plads, men heldigvis var weekenden et bevis på, at alle patruljerne fra distriktet var blandt de 5 bedste i hele Nordjylland.