Vest-Vendsyssel Distrikt

Vest-Vendsyssel Distrikt

Sammen rykker vi verden – med vilje

Hjemmespejd

På distriktsrådsmødet hørte vi, at I var godt i gang med hjemmespejd. Grundet Danmarks fortsatte nedlukning, kan det begynde at knibe med at finde på ideer til hjemmespejd. Derfor har vi tænkt, at det kunne jo være smart, hvis vi kunne sparre sammen og give hinanden gode ideer. Dertil er der blevet lavet en fælles Google drev mappe til hjemmespejd. Mappen indeholder et dokumentet hvori man kan skrive sine ideer og læse andres ideer. Det er også muligt at uploade billeder, videoer m.m. som yderlig inspiration til ens med spejdere.

Vi samler alle ideerne her: 
https://drive.google.com/drive/folders/14cOtOspdtdCsnq41VVyuFmkT5Ve9RsRW

 

Bæver/ulveturnering 2020 er blevet til hjemmespejd.

Saltum og Sct. Catharinae grupper har lavet materialet fra distriktsturneringen 2020 om til hjemmespejderopgaver for bævere og ulve.

Historien til opgaverne er, at der er kommet rod i årstiderne og at bæverne og ulvene skal hjælpe Skovfolket med at få orden i årstiderne igen. Der er 8 opgaver i alt, to til hver årstid. Opgaverne indledes alle med en lille video som oplæg til opgaven. Dertil hører en opgavebeskrivelse og evt. nogle bilag med det, som skal laves til opgaven.

Det er helt op til grupperne, som vil benytte sig af det, hvordan I vil administrere det. Opgaverne ligger på et googledrev, hvor det hele kan downloades fra. Mærkerne til spejderne kan fås ved henvendelse til Susanne Rævdal, susanne@spejdernet.dk Der er 150 mærker og de udleveres efter først til mølle-princippet. Hvis I får mærker i overskud, fordi ikke alle jeres spejdere har deltaget, returneres de, så andre evt. kan få glæde af dem.

Betalingen for at bruge dette materiale er, at hver gruppe sender minimum 10 billeder, som kan bruges på distriktets hjemmeside.
Link til opgaverne: https://drive.google.com/drive/folders/1zkehXB0yh_0D4d6MaxCnu31WNFXFH53L?usp=sharing

Med spejderlig hilsen
Julian Bremer
Distriktsstab

Vest-Vendsyssel Distrikt | www.vestvendsysseldistrikt.dk
E-mail: julian@vestvendsysseldistrikt.dk | telefon: 60 67 27 02.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

*