Vest-Vendsyssel Distrikt

Vest-Vendsyssel Distrikt

Sammen rykker vi verden – med vilje

Årets leder – Wall of Fame

Siden 2012 har vi i Vest-Vendsyssel Distrikt en leder som Årets Leder. Man kommer i betragtning ved at blive indstillet af spejderkammerater eller forældre i eller udenfor gruppe


2023 – delt mellem

Karen Marie Ørsøe Barup, Skallerup-Vennebjerg Gruppe

”Karen Marie er den bedste leder fordi hun finder på mange spændende aktiviteter, som vi ikke prøver andre steder, og derfor
lærer vi mange nye ting.
Hun er god til at lave aktiviteter, som gør vi kan få nye mærker.”

“Hun har lært os så mange ting at vi kunne vinde første plads til distriktsløbet”

Anette Pedersen, Bindslev Gruppe

”Anette har en helt speciel evne til at læse børn, se hvem der har specielle behov, se dem der er usikker og hjælpe alle på vej så de bliver trygge og glade for at gå til spejder.
Hun er specialist i at finde mærker, der gør mødeaftenerne spændene og lærerige for børnene.”

“Vi har en gruppeleder der kender sine ledere, hun ved hvad vi er gode til, og hvor den enkelte leders kompetence, og grænse, ligger.
Det gør at hun uddeler opgaverne, så det er nemt for os ledere.”


2022 – Jacob Stentoft fra Bistrup Gruppe

”Jacob arbejder med de unges indstilling til lederskab og forståelsen af at nogen er god til noget – og mindre god til noget andet, men på trods af det, så skal man samarbejde.”

” Jacob opfordre de unge til at deltage i kurser og andre aktiviteter. Han bruger tid på at tale med de største senior, så de bliver klar til rover.”


2021 – Judit Vogdrup Hansen, Sct. Catharinae Gruppe, Hjørring

”Under Corona-nedlukningen af fritidsaktiviteter, har Judit gjort en stor indsats for at holde liv i spejderlivet. Spejderarbejdet skulle ikke ligge stille, selv om spejderne ikke kunne mødes fysisk i et par periode. I foråret havde Judit udarbejdet nogle spejderopgaver til aktivitetsmærket ”Hjemmespejd”, som børnene kunne udføre hjemme, især ved at bruge naturen.”                                                                                               

”I det daglige spejderliv er Judit også særdeles aktiv og er med til at gøre spejderlokalet og de udendørs faciliteter hyggelige og indbydende til at lave spejderarbejde i.”


2020 – Trine Berg Christensen, Saltum Gruppe, Søfolket

“Trine er fantastisk god til at se på ulvenes behov, og hun er god til at inddrage ulvenes ønsker i programmet, så de har medindflydelse på hvilke mærker, gruppen eksempelvis ønsker at tage.”
”Trine går aldrig af vejen for en udfordring, et skørt mærke eller en tur/lejr med spejdere uanset om det er hendes egen ulveflok eller andre grupper.”


2019 – Mette Karlsen, Poulstrup Gruppe

“Mette har fokus på udvikling. Rækker gerne ud og trækker på erfaringer fra andre grupper”


2018 – Bo Riisager, Bindslev Gruppe

“Hvis Bo selv får en idé eller påtager sig en opgave arbejder han seriøst med den. Han møder altid velforberedt til spejdermøderne og er klar til at gå i gang ved mødestart”
”Bo er altid positiv, forberedt, har styr på sine ting, er klar på udfordringer, fleksibel, tålmodig og rar”
”Bo modtager gerne kritik, og han mener, at al kritik er positiv kritik. Han er god til at gå ind på vores ideer – men giver også kvalificeret modspil og stiller krav”


2017 – Kim Drastrup, Bistrup Gruppe

“Han er engageret i spejderarbejdet og i ungerne.
Ulvene, som han er enheds leder for, er glade for ham, og Kim kan uden at hæve stemmen få ungernes opmærksomhed.
Også andre enheder nyder god af at have Kim i gruppen. Kim deltager også i arrangementer for andre enheder, hvis der er brug for det.
I ledergruppen er Kim en god medspiller. Han er interesseret i andres holdning og synspunkter. Han har en god humor og er deltagende. ”


2016 – Peder Skovgaard Madsen, Saltum Gruppe

“….han skaber en helt igennem god kontakt til den enkelte spejder og giver dem lysten og modet til at fortsætte spejderlivet. Peder hjælper de unge mennesker med at flytte grænser igennem, til tider, vovede aktiviteter”
”Peder stiller altid op med et fantastisk humør – der er altid liv og sjov i hytten, når Peder er til stede.”


2015 – Trine Riisborg Jørgensen, Højene Gruppe

“Der er styr på tingene, når Trine står for noget. Man er altid helt tryg ved at aflevere sine børn i hendes varetægt”
”Hun får på sin helt egen måde præsenteret spejderlivet for disse unge bævere. Hun får gjort det trygt og godt for alle bæverne, så de fortsætter spejderlivet i mange år”
”Selv børnene med hjemve får hun til at slappe af og hygge sig med deres første overnatninger uden mor og far”


2014 – Troels Larsen, Vrå gruppe

”Troels har været god til at udvikle os ældste spejdere til selv at kunne tage ansvar og lede en gruppe selv. Han har genindført den oprindelige metode med at unge leder unge”


2013 – Delt mellem

Helle Rasmussen, Bistrup Gruppe

”… Helle er en rigtig dygtig leder. Hun skaber sammen med sine medledere et utroligt trygt, positivt og inspirerende miljø. Det smitter af på børnene og og dermed også forældrene, som virkelig føler, at de trygt kan sende deres børn til ulve/juniormøde. Hun er inspirerende og formår virkelig den nære kontakt både til børn og forældre. Helle favner og rummer også de mere svære kontakter…”

Karen Thomine Christensen, Saltum Gruppe

”…. Indenfor Fællesskabets ånd har hun virkeligt brugt hele hendes fritid på spejderne i Saltum.”

“Hun har været med til, at gruppen nu er i udvikling og ikke i afvikling…..”


2012 – Jette Iversen, Bindslev Gruppe

”.. .er en spejder, der altid har en kvik bemærkning på læben – og hun har utallige skøre indfald, som både børn og voksne i gruppen nyder godt af! Det kan løfte stemningen fra lidt mat til pludselig at være munter og intens…”