Vest-Vendsyssel Distrikt

Vest-Vendsyssel Distrikt

Sammen rykker vi verden – med vilje

Velkommen og tillykke til de frivillige.

17. februar 2016 · Distriktsråd, Gruppebestyrelse, Gruppekasser, Gruppeleder · Skrevet af Ib Rævdal

Vinterferien står for mange af os lige for døren, en uge hvor man ikke behøver at bruge sine aftener på diverse møder og arrangementer, men kan vælge samværet med familie og venner.

Her midt i et forår hvor man som frivillig, skal bruge ekstra mange af sine aftener på at deltage i diverse generalforsamlinger, i alle mulige foreninger, som man har sin berøring med. Om det er i Idrætsforeningen, Grundejerforeningen eller en hvilken som helst anden forening, så er der brug for, at der er frivillige, der vil træde til, for at løse opgaver i foreningen.

Vi kalder vores generalforsamling hos KFUM-spejderne for et Gruppemøde, men det er på ingen måder anderledes end i en hvilken som helst anden generalforsamling i en forening. Jeg ved gennem min kontakt til grupperne i Vest-Vendsyssel Distrikt, at rigtig mange har afholdt jeres Gruppemøde, og jeg har også selv oplevet, hvordan man flere steder bruger fastelavnsfesten, eller som afslutningen på en gruppe weekend, til at gøre Gruppemødet til det festlige arrangement som det fortjener.

Til alle jer frivillige, som nu er blevet valgt eller genvalgt, til at løse en opgave i jeres lokale spejdergruppe, skal der herfra lyde et stort velkommen og tillykke.

Velkommen til en forening, hvor der er masser af muligheder, for at være med til at løse opgaver på alle niveauer, om det så er som kasserer i gruppen med overblik over økonomien for gruppen i hverdagen, og ved de lejre som gruppen deltager i, eller om det er en mere praktisk opgave, som at sørge for at hylden med wc-papir ikke en dag er tom. Velkommen til et fællesskab hvor vi sætter samværet højt, om det så er i arbejdet med spejdere eller i samvær med voksne, så er det sociale en rigtig vigtig brik i vores møder og aktiviteter. Velkommen til en forening, hvor vi ved hvert eneste møde prøver at lære vores medlemmer, at de skal være med til, at rykke verden i en mere positiv retning. Velkommen i din lokale spejdergruppe.

Men også tillykke til jer der nu er blevet valgt.

Tillykke med at I, i jeres liv har det overskud det kræver at sige ja til den opgave, der ligger i at være med i grupperådet. Tillykke med at I har valgt en opgave til, til trods for en hverdag hvor man ligger underdrejet i urimelige arbejdsopgaver på jobbet, sure hverdagspligter i hjemmene og livsmæssige problemer, der af den ene eller anden grund kunne fraholde enhver fra at tage aktiv del i deres børns fritidsaktiviteter og vores alle sammen fælles mål for en fremtid, hvor vi i fællesskab giver vores børn alle de bedste sociale kompetencer til fremtidens udfordringer for dem.

Vi i Distriktsstaben for Vest-Vendsyssel Distrikt ser frem til at møde rigtigt mange af jer her i løbet af det næste spejder år, om det så er som kagebager til en Distriktsturnering, som en af dem der altid møder op til arbejdsopgaver af mere praktisk karakter hjemme i gruppen, eller om vi møder jer som Grupperådsformand eller kasserer i jeres spejder gruppe.

Velkommen og tillykke til alle jer valgte ude i grupperne.

 

Med spejderhilsen

af Michael Bue Nielsen
Distriktsassistent

 

 

Tags: , , ,