Vest-Vendsyssel Distrikt

Vest-Vendsyssel Distrikt

Sammen rykker vi verden – med vilje

Årets leder 2024 – delt mellem

24. marts 2024 · Bæver, Distriktsråd, Familiespejder, Gruppebestyrelse, Gruppekasser, Gruppeleder, Ikke kategoriseret, Junior, Leder, Rover, Senior, Trop, Ulve · Skrevet af Karen Thomine Christensen

Ib Rævdal – Vest-Vendsyssel distrikt

“Ib er dybt involveret i KFUM spejder arbejdet og det er tydeligt at spejder er en vigtig del af hans liv og virke. Ib er altid velforberedt og opdateret på nyheder – ser hvor han kan bidrage med sin viden og er generelt en mentor, som vi alle ser op til.”

“Når en ny aftale om fordeling af midler til foreningerne i Hjørring kommune er på plads, så glemmes der tit og ofte, hvor mange timers møder og argumentationer der er brugt for at komme til et godt resultat. Ib er mødt velforberedt og helt sikkert med en vis portion stædighed – som alle grupper i distriktet fremadrettet kommer til at nyde godt af – det kræver et stort skulderklap og anerkendelse.”

“Hvis man skal sætte overskrifter på Ib, må det være: Han har altid ja-hatten på, han er trofast, han er organiseret, en ildsjæl og helt igennem Spejder med stort S”.
Hertil kan endnu en gruppeleder tilføje: ”Ib er dedikeret, han er inspirerende og han er i den grad en slider”
Sidst, men ikke mindst siges der: ”Ibs store arbejde i Distrikt og helt overordnet set for KFUM spejderne i Danmark – gennem rigtig mange år gør ham til årets kandidat..”

Årets leder er en anerkendelse der tildeles en eller flere ledere.
Siden 2012 har vi i Vest-Vendsyssel Distrikt en leder som Årets Leder.
Man kommer i betragtning ved at blive indstillet af spejderkammerater eller forældre i eller udenfor gruppe.
Årets leder modtager udover æren et flot diplom

Tags: , , ,